Panos, krak in broodjes
Toegegeven: aan belegde broodjes hebben we bij Panos ons hart verloren. We kennen dan ook alle kneedjes van het belegde broodjesvak. Ter plaatse afgebakken, knapperig krokant, meergranen of rustiek, klassiekers of genieters : we hebben voor iedereen wat.
Ontdek onze nieuwe warme broodjes, vers uit de oven!
Omdat een échte krak altijd nog een hapje verder wil gaan, stellen we met veel trots onze nieuwe broodjes-kaart voor, met nieuwe recepten, zoals onze schiacciata’s, een heerlijk Toscaans ovenbrood om meteen in dolce vita sferen te komen! Er zijn 2 variaties: eentje met serrano en mozzarella, en eentje met kip en salsa.
Daarnaast hebben we nog meer krokante nieuwigheden! We stellen jullie graag onze twee nieuwe seizoensgenieters voor: ons broodje kip & curry-kokos spread, en de schiacciata zalm & Boursin®
Vers van de pers: P.S. of ook wel Panos Stories
Met een big smile en veel trots nemen we je mee achter de Panos-schermen. We gooien de deuren open en geven met plezier antwoord op al je broodjesvragen. Lekkere broodjes maken met respect voor traditie, lokale producten, heerlijk frisse veggielicious groentencombinaties, genereus beleg, gebalanceerde voedingskeuzes, duurzaamheid en nieuwe smaken.
![]() |
![]() |
![]() |
#Waaromwedoenwatwedoen bij Panos
Toegegeven, niet alles hoeft een reden te hebben in het leven: soms mag het gewoon ook lekker, fun en genieten zijn. En dat is vaak ook de reden waarom we doen wat we doen bij Panos: jouw lekker en fun genietmomentje. Maar natuurlijk is er meer. Meer redenen waarom we bijvoorbeeld meer kiezen voor lokale ingrediënten, ons veggie & vegan aanbod hebben uitgebreid of twee nieuwe broodsoorten hebben gelanceerd. Onze broodjestoekomst draait om traditie, generositeit, lokaal, vitaliteit, nieuwe smaken, veggielicious en duurzaamheid en daar zetten we graag een broodje over op.
Tips & weetjes om niet te missen
Waarom we kiezen voor lokaal, traditie, generositeit, vitaliteit, nieuwe smaken, veggielicious en duurzaamheid
Broodjesverhalen - Maak kennis met onze 6 gastredacteuren!
Wij hebben tijdens deze zomermaanden onze Panos-deuren ook wagenwijd opengezet voor zes super boeiende gasten. Stuk voor stuk foodlovers, met een passie voor gezonde voeding & vitaliteit, lokaal, veggie & vegan, nieuwe smaken, traditie, generositeit en duurzaamheid.
Met veel plezier delen ze hun tips & tricks en geven ze een inkijkje in hun wereld, een heel inspirerende tour-de-table!
Krak in…vitaliteit
Zin in een gezonde en voedzame lunch?
Onze broodjes boordevol vezels, zaden en pitten, geven je graag die punch.
Klassiekers of genieters, voor een instant reload, snelle boost of hap.
Kom even langs, dat is de Panos-boodschap.
Energieboost of gezonde snack: al wat je wil.
Krokante broodjes, de lekkerste groenten en heerlijk beleg: chill!
Daar gaan we weer! Op en top vol energie terug aan het werk of naar school. Genieten van die nieuwe start! Onze batterijen opgeladen en dat willen we graag zo lang mogelijk zo houden! Enter: ons 8 stappen gezonde gewoontes plan!
Gastredacteur Stefanie coacht je door de rush en helpt je graag om een gezonde balans te vinden. Maar dat is niet alles: over healthy living hebben we zo veel te vertellen dat we er een volledige online broodjeskrant aan gewijd hebben. Perfect leesvoer bij het verorberen van onze heerlijk nieuwe schiaciatta broodjes!